El Cuaderno de Sara

with No hi ha comentaris

Laura busca des de fa anys a la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l’ONG per a la qual treballava, ni l’Ambaixada tenien notícies del seu parador fins que apareix una foto robada d’un poblat miner de l’Est del Congo amb la imatge borrosa de Sara. Sense dubtar-ho un moment, Laura viatja fins Kinshasa disposada a endinsar-se al territori dels Senyors de la Guerra, deixant enrere les diferències que la van separar de la seva germana, i sense sospitar que aquesta aventura el portarà fins a la més bruta, violenta i oculta rebotiga dels grans poders occidentals.

Classificació per edat: 16 anys
Gènere: Drama
Durada: 115 mín
Director: Norberto López Amado
Repartiment: Belén Rueda, Manolo Cardona, Enrico Lo Verso, Marián Álvarez, Marta Belaustegui
País: Espanya
Idioma original: Castellà

 

 

 

 

 

PROPERAMENT

 

Leave a Reply