Estrena de Los Vengadores: Engame el 25 d’abril a les 19 h a Cinema Ribes

with No hi ha comentaris

 

GRAN ESTRENA 25 D’ABRIL

 

Després dels esdeveniments devastadors de Avengers: Infinity War, l’univers està en ruïnes a causa de les accions de Thanos, el Titán Loco. Amb l’ajuda dels aliats que van quedar, els “Vengadores” han de reunir-se una vegada més per desfer les seves accions i restaurar l’ordre en l’univers d’una vegada per totes, sense importar quines són les conseqüències. Quart lliurament de la saga “Vengadores”.

Gènere:Acció, Fantàstic
Director:Anthony Russo, Joe Russo
Repartiment:Robert Downey Jr.Chris EvansChris HemsworthScarlett JohanssonMark RuffaloJeremy RennerBrie LarsonKaren GillanPaul RuddDanai GuriraJosh BrolinGwyneth PaltrowDon CheadleJon FavreauBenedict WongBradley CooperKatherine Langford
País:Estats Units
Idioma original:Anglès

HORARIS/ ENTRADES:

 

DIJOUS, 25 D’ABRIL (GRAN ESTRENA SIMULTÀNIA)

19:00 H (VE)

DIVENDRES, 26 D’ABRIL

22:00 H (VE)

DISSABTE, 27 D’ABRIL

19:00 H (VE) 22:30 H (VE)

DIUMENGE, 28 D’ABRIL

16:00 h (VOSE)19:30 H (VE)

DIMECRES, 1 DE MAIG

16:30 H (VE) 20:00 H (VE)

 

Leave a Reply