Joker (entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris

‘Joker’ mostrarà per primera vegada els orígens de l’icònic archienemic per excel·lència de Bruce Wayne / Batman. La història segueix de prop la vida d’Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), un home amb problemes psiquiàtrics que viurà una sèrie d’esdeveniments que el convertiran en un dels grans dolents de DC Comics. El Príncep Pallasso del Crim es creuarà en el camí de Thomas Wayne (Brett Cullen) i s’acostarà al seu fill, el futur Cavaller Fosc en la seva versió jove (Dante Pereira-Olson).

La cinta està dirigida per Todd Phillips (Resacón, Sortits de comptes), que co-escriu el guió del film al costat de Scott Silver (L’hora decisiva). Joaquin Phoenix lidera l’elenc principal seguit pels actors Robert De Niro , Zazie Beetz, Brett Cullen, Shea Whigham, Douglas Hodge (Pardal vermell), Glenn Fleshler i Frances Conroy.

Direcció: Todd Phillips
Actors: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz.
Idioma original: anglès
Gènere: Thriller.

 

ESTRENA EL DIVENDRES 4 D’OCTUBRE

Horaris/Entrades

 

Divendres 4 d’octubre

27:00 CAST 19:30 VOSE 22:00 CAST

Dissabte 5 d’octubre

19:30 CAST 22:00 CAST

Diumenge 6 d’octubre

19:30 CAST 22:00 CAST 19:30 VOSE

Dimecres 9 d’octubre (Dia de l’Espectador)

19:30 CAST 22:00 CAST

(la venda online d’entrades finalitza 1 hora abans de cada sessió)

Leave a Reply