El Hilo Invisible

Al glamurós Londres dels anys 50, després de la guerra, el cèlebre modista Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) i la seva germana Cyril (Lesley Manville) són el centre de totes les mirades al món de la moda britànic: vesteixen a la reialesa, estrelles de cinema, hereves, membres de l’alta societat, debutants i dames amb l’inconfusible estil de la Casa Woodcock.

Per la vida del dissenyador desfilen tota mena de dones, brindant-li inspiració i companyia, fins que es creua en el seu camí una jove de conviccions fèrries, Àlma (Vicky Krieps), que aviat es converteix en un pilar del seu dia a dia com a musa i amant. La vida d’Woodcock, fins llavors curosament controlada i planificada com tots els seus patrons de costura, es veu sacsejada per l’amor.

En la seva última pel·lícula, Paul Thomas Anderson pinta un lluminós retrat tant d’un artista en un viatge creatiu, com de les dones que fan girar el seu món.

Classificació per edat: 12 anys
Gènere: Drama
Durada: 130 mín
Director: Paul Thomas Anderson
Repartiment: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Vicky Krieps, Richard Graham, Bern Collaco, Jane Perry, Camilla Rutherford, Pip Phillips, Dave Simon, Ingrid Sophie Schram
País: Regne Unit
Idioma original: Anglès

 

 

 

1 Premi Oscar: Millor Vestuari.

6 nominacions als Oscars.

2 Nominacions als Globus d’Or

Entrades Sessions Castellà

Entrades Sessions VOSE

 

 

 

 

 

HORARIS

Divendres, 13 d’abril

19:30 h El Hilo Invisibe (VE)

22:15 h El Hilo Invisible (VOSE)

 

Dissabte, 14 d’abril

19:30 h El Hilo Invisible (VE)

22:15 h El Hilo Invisible (VE)

 

Diumenge, 15 d’abril

18:30 h El Hilo Invisible (VE)

21:00 h El Hilo Invisible (VOSE)

 

Dimecres, 18 d’abril

19:30 h El Hilo Invisible (VE)

22:15 h El Hilo Invisible (VOSE)