Glass

 

 

M. Night Shyamalan reuneix les narratives de dues de les seves pel·lícules més destacades: El protegit i Múltiple, en un explosiu thriller basat en un còmic: Glass (Cristall).
Després d’El protegit, Bruce Willis reprèn el paper de David Dunn i Samuel L. Jackson encarna Elijah Price, conegut també pel seu pseudònim de Mr. Glass. James McAvoy, que va treballar en Múltiple, torna a interpretar a Kevin Wendell Crumb i les múltiples identitats que hi resideixen, i Anya Taylor-Joy és Casey Cooke, l’única captiva que va sobreviure a una trobada amb La Bèstia.
Enllaçant amb la conclusió Múltiple, Glass (Cristall) ens descobreix a Dunn perseguint a La Bèstia, la figura sobrehumana de Crumb, en una sèrie de trobades cada vegada més intensos, mentre que l’ombrívola presència de Price sorgeix com un orquestrador que amaga secrets crucials de dos homes.

Classificació per edat:12 anys
Gènere:Thriller
Durada:130 min
Director:M. Night Shyamalan
Repartiment:James McAvoyBruce WillisSamuel L. JacksonAnya Taylor-JoyShayna RyanSpencer Treat ClarkCharlayne WoodardSarah PaulsonLuke KirbyRob YangBrian DonahueAdam David ThompsonMarisa BrownKyli Zion
País:Estats Units
Idioma original:Anglès