1917 a partir del 17 de gener

with No hi ha comentaris

En el més cru de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics, Schofield (George MacKay) i Blake (Dean-Charles Chapman) reben una missió aparentment impossible. En una cursa contrarellotge, hauran de travessar el territori enemic per lliurar un missatge que evitarà un mortífer atac contra centenars de soldats, entre ells el propi germà de Blake.

Gènere:Drama
Director:Sam Mendes
Repartiment:George MacKayDean-Charles ChapmanRichard MaddenBenedict CumberbatchMark StrongColin FirthAndrew ScottTeresa MahoneyDaniel MaysAdrian ScarboroughJamie ParkerNabhaan RizwanJustin EdwardsGerran HowellRichard McCabeRobert MaaserJohn HollingworthAnson BoonJonny LavelleMichael JibsonChris Walley
País:Estats Units
Idioma original:Anglès
10 nominacions als Oscars: Incloent millor pel·lícula, director i guió original Guanyadora 2 Globus d'Or: Millor Pel·lícula drama, Millor Director (Sam Mendes) 3 nominacions als Globus d'Or: Millor Pel·lícula, Millor director, Millor banda sonora original
 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

Divendres, 17 de gener

18:00 CAST 20':30 VOSE

Dissabte, 18 de gener

19:30 CAST 22:00 CAST

Diumenge, 19 de gener

17':00 VOSE 19:30 CAST

Dimecres, 22 de gener (Dia de l’espectador)

17:00 CAST

 

 

Leave a Reply