Parásitos torna el 25 i 26 de gener a Cinema Ribes

with No hi ha comentaris

 

 

Tota la família de Ki-taek està a l’atur i s’interessa molt pel tren de vida de la riquíssima família Park. Un dia, el seu fill aconsegueix que li recomanin per donar classes particulars d’anglès a casa dels Park. És el començament d’un engranatge incontrolable, del qual ningú sortirà realment indemne.

Classificació per edat: 16 anys
Gènere:Thriller
Durada:132 min
Director:Bong Joon Ho
Repartiment:Song Kang Ho, Lee Sun Kyun, Cho Yeo Jeong, Choi Woo-sik, Park So Dam
País:Corea del Sud
Idioma original:Coreà
6 nominacions als Oscars: incloent millor pel·lícula, director i pel·lícula internacional. Guanyadora Globus d'Or a la Millor pel·lícula estrangera. 3 nominacions als Globus d'Or: Millor Director, Millor Guió, Millor pel·lícula estrangera Guanyadora de la Palma d'Or al Festival de Cannes.
 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

 

Dissabte, 25 de gener

22:00 CAST

Diumenge, 26 de gener

20:00 CAST

 

 

Leave a Reply