La Gran Mentira – 25 , 26 i 29 de gener a Cinema Ribes

with No hi ha comentaris

 

L’estafador professional Roy Courtnay (Ian McKellen) té en el seu punt de mira a Betty McLeish (Helen Mirren), una adinerada dona que acaba de quedar-se vídua. I el seu objectiu és quedar-se amb tot. Però a mesura que van coneixent-se, el que havia de ser una altra senzilla estafa en la seva carrera delictiva, es converteix en un joc perillós.Los llegendaris actors Mirren i McKellen comparteixen per primera vegada la pantalla. Es tracta d’un drama de suspens sobre els secrets que guarden les persones i les mentides amb què viuen.

Classificació per edat:16 anys
Gènere:Drama
Durada:110 min
Director:Bill Condon
Repartiment:Helen MirrenIan McKellenRussell ToveyJim CarterMark Lewis JonesJóhannes Haukur JóhannessonPhil DunsterLaurie DavidsonMichael CulkinAleksandar JovanovicAthena StratesBessie CarterCeline BuckensSonia GoswamiRuth HorrocksNell WilliamsStefan KaliphaDino KellyJag PatelLily Dodsworth-EvansStella StockerJulian Ferro
País:Regne Unit
Idioma original:Anglès
 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

 

Dissabte, 25 de gener

19:30 CAST

Diumenge, 26 de gener

19:30 CAST

Dimecres, 29 de gener (Dia de l’espectador)

17:00 CAST

 

 

Leave a Reply