Jumanji: Siguiente Nivel a partir del 31 de gener

with No hi ha comentaris

 

En Jumanji: Següent nivell, torna la colla però el joc ha canviat. Quan tornen a Jumanji per rescatar un dels seus, descobreixen que res és el que esperaven. Els jugadors hauran d’enfrontar a llocs desconeguts i inexplorats, àrids deserts, muntanyes nevades, per escapar de el joc més perillós del món.

Classificació per edat:7 anys
Gènere:Fantàstic, Aventures
Durada:123 min
Director:Jake Kasdan
Repartiment:Dwayne JohnsonKaren GillanJack BlackKevin HartAwkwafinaDanny DeVitoColin HanksAlex WolffNick JonasDanny GloverMadison IsemanAshley ScottDania RamirezRhys DarbyRory McCannMorgan TurnerSer’Darius William BlainNick GomezSarah BennaniCharles GreenShiquita JamesDerek RussoJohn GettierMassi FurlanMichael BeasleyDavid KallawayLewis WrightJennifer PatinoShane BerengueSal LongobardoTeo CiltiaEgo MikitasJames William BallardAshley BlackPaul PillsburyDarin FerraroSheril Rodgers
País:Estats Units
Idioma original:Anglès
 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

Divendres, 31 de gener

17:30 CAST

Dissabte, 1 de febrer

19:30 CAST

Diumenge, 2 de febrer (no hi ha sessió per teatre)

 

Dimecres, 5 de febrer (Dia de l’espectador)

17:30 CAST

 

 

Leave a Reply