Richard Jewell a partir del 31 de gener

with No hi ha comentaris

Richard Jewell era un guàrdia de seguretat dels Jocs Olímpics d’Atlanta 1996 que va descobrir una motxilla amb explosius en el seu interior i va evitar un nombre major de víctimes en ajudar a evacuar l’àrea poc abans que es produís l’esclat. Al principi se li va presentar com un heroi i la seva intervenció va salvar vides, però posteriorment Jewell va passar a ser considerat el sospitós número u i va ser investigat com a presumpte culpable.

Classificació per edat:12 anys
Gènere:Drama
Durada:131 min
Director:Clint Eastwood
Repartiment:Paul Walter HauserJon HammOlivia WildeSam RockwellKathy BatesWayne DuvallDexter TillisDesmond PhillipsNina AriandaIan GomezRandy HavensMike PniewskiNiko NicoteraDylan KussmanBeth KeenerBilly SlaughterDavid ShaeShiquita JamesDeja DeeKendrick CrossJill-Michele MeleanMitchell HoogDavid LengelMarc FarleyVictoria Paige WatkinsCharles GreenShawn Weston Thacker
País:Estats Units
Idioma original:Anglès
1 nominació als Globus d'Or: Millor Actriu de repartiment (Kathy Bates) 1 nominació als Òscars: Millor Actriu de repartiment (Kathy Bates)
 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

Divendres, 31 de gener

20:00 VOSE 22:30 CAST

 –

Dissabte, 1 de febrer

22:00 CAST

Diumenge, 2 de febrer (no hi ha sessió per teatre)

 

Dimecres, 5 de febrer (Dia de l’espectador)

20:00 CAST

 

 

Leave a Reply