Judy, a partir del 7 de febrer a Cinema Ribes

with No hi ha comentaris

 

Durant l’hivern de 1968, trenta anys després de l’estrena d’El mag d’Oz, la llegenda Judy Garland (Renée Zellweger) arriba a Londres per donar una sèrie de concerts. Les entrades s’esgoten en qüestió de dies tot i haver vist la seva veu i la seva força minvades.

Mentre Judy es prepara per pujar a l’escenari tornen a ella els fantasmes que la van turmentar durant la seva joventut a Hollywood. Als seus 47, s’enfronta en aquest viatge a les inseguretats que la van acompanyar des del seu debut, però aquest cop s’albira una meta ferma: tornar a casa amb la seva família per trobar l’equilibri.

Gènere:Drama, Biogràfic
Director:Rupert Goold
Repartiment:Renée ZellwegerRufus SewellFinn WittrockMichael GambonJessie BuckleyBella RamseyJohn DagleishGemma Leah DevereuxGaia WeissAndy NymanFenella WoolgarPhil DunsterJulian FerroRoyce PierresonLucy RussellPhilippe SpallKate Margo
País:Regne Unit
Idioma original:Anglès
2 Nominacions als Oscars: Millor Actriu (Renée Zellweger) i maquillatge Guanyadora 1 Globus d'Or: Millor Actriu drama (Renée Zellweger) 1 nominació als Globus d'Or: Millor Actriu l
 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

Divendres, 7 de febrer

17:00 CAST 19:30 VOSE

 

 –

Dissabte, 8 de febrer

19:30 CAST

Diumenge, 9 de febrer

16:30 VOSE 19:00 CAST

Dimecres, 12 de febrer (Dia de l’espectador)

17:00 CAST

 

Leave a Reply