Adú a partir del 21 de febrer a Cinema Ribes

with No hi ha comentaris

 

 

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres a nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Classificació per edat:16 anys
Gènere:Drama
Durada:119 min
Director:Salvador Calvo
Repartiment:Luis TosarAnna CastilloÁlvaro CervantesJesús CarrozaMiquel FernándezAna WagenerNora NavasMarta CalvóJosean BengoetxeaChumo MataCandela CruzMoustapha OumarouRubén MirallesZayiddiya Dissou
País:Espanya
Idioma original:Castellà

 

 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

Divendres, 21 de febrer

19:30 CAST

 –

Dissabte, 22 de febrer

17:00 CAST 21:30 CAST

Diumenge, 23 de febrer

19:30 CAST

Dimarts, 25 de febrer

19:30 CAST

Dimecres, 26 de febrer (Dia de l’espectador)

19:30 CAST

(VE): en castellà/ en castellano/ in spanish

 

 

Leave a Reply