Sonic arriba a Ribes el 28 de febrer. Entrades Ja a la Venda

with No hi ha comentaris

 

 

“Sonic La Pel·lícula”, basada en la famosa sèrie de videojocs de Sega, una de les més venudes a tot el món, narra com l’eriçó més ràpid del món troba una nova llar en la Terra. En aquesta comèdia d’aventures d’imatge real, Sonic i Tom (James Marsden), el seu nou amic íntim, uneixen les seves forces per a defensar al planeta enfront del malvat Dr. Robotnik (Jim Carrey) i els seus plans per a apoderar-se del món.

Classificació per edat:7 anys
Gènere:Fantàstic, Aventures
Durada:100 min
Director:Jeff Fowler
Repartiment:James MarsdenJim CarreyNeal McDonoughAdam PallyLeanne LappShannon Chan-KentDebs HowardBailey SkodjeFrank C. TurnerDean PetriwTika SumpterNatasha RothwellElfina LukEmma OliverBreanna WatkinsLee MajdoubJohn SpecognaNicholas DohyMelody Nosipho NiemannJeanie CloutierJeff Sanca
País:Estats Units
Idioma original:Anglès

 

 –

HORARIS/ ENTRADES

La Venda d’entrades online finalitza 1 hora abans de cada sessió

Divendres, 28 de febrer

17:30 CAST

 –

Dissabte, 29 de febrer

19:30 CAST

Diumenge, 1 de març

16:00 h (VOSE) 18:00 CAST

Dimecres, 4 de març (Dia de l’espectador)

17:30 CAST

 

 

 

Leave a Reply