La Lista de los Deseos (a partir del 10 de juliol) (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris

Eva (María León) i Carmen (Victoria Abril) estan lluitant contra el càncer de mama i coincideixen en les sessions de quimioteràpia. Carme ja ha passat per tres, així que anima Eva a fer una llista amb tres coses que mai es va atrevir a fer i el repta a que les faci després del tractament, però abans de conèixer els resultats. A Carmen encara li queda una última cosa que ratllar de la seva llista començada fa 25 anys, així que juntament amb Mar (Silvia Alonso), una amiga d’Eva recentment separada, s’embarquen en un viatge ple d’optimisme i vitalitat a bord d’una caravana amb l’objectiu de completar les seves llistes.

Gènere: Comèdia, Drama
Director: Álvaro Díaz Lorenzo
Repartiment: María León, Victoria Abril, Silvia Alonso
País: Espanya
Idioma original: Espanyol
Durada: 102 min.

 –

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 10 de juliol

20:00 CAST

Dissabte, 11 de juliol

20:00 CAST

Diumenge, 12 de juliol

20:00 CAST

Dimecres, 15 de juliol (Dia de l’espectador)

20:00 CAST

Leave a Reply