La Familia que tú eliges

with No hi ha comentaris

La família que tu tries és una història d’aventures ambientada en el món d’un Mark Twain modern que comença quan Zak (Zack Gottsagen), un jove amb síndrome de Down, fuig de la clínica en la qual li estan cuidant per perseguir el seu somni de convertir-se en un lluitador professional.

D’altra banda es troba Tyler (Shia LaBeouf), un home que passa a ser l’aliat de Zak. Junts creuen deltes, eviten ser capturats, beuen whisky, troben a Déu, pesquen i convencen Eleanor (Dakota Johnson), una amable empleada d’una casa de repòs amb una història pròpia per unir-se a ells en el seu viatge.

Aquest film està escrit i dirigit per Tyler Nilson i Michael Schwartz

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Comedia

Durada: 98 min

Director: Tyler Nilson i Michael Schwartz

País: EUA

Idioma original: Anglès

Trailer

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 14 d’agost

Dissabte, 15 d’agost

Diumenge, 16 d’agost

Dimecres, 19 d’agost (Dia de l’espectador)

Dijous, 20 d’agost

Preus Cinema Ribes

Leave a Reply