El Barbero de Sevilla (Arena di Verona)

with No hi ha comentaris

La producció d’Hugo d’Ana, en la qual l’amfiteatre romà de l’Arena de Verona es converteix en un enorme jardí de l’amor, un laberint de tanques i roses gegants, com un lloc per a les intrigues de l’melodrama més famós i estimat de Gioachino Rossini , enriquit per la divertida coreografia de Leda Lojodice i caracteritzat per les roses suggerents i gegantines que emmarquen la història de Rosina, de l’Conte d’Almaviva i de l’factotum Figaro.
Al podi, el famós director d’orquestra Daniel Oren, qui per primera vegada dirigeix l’obra mestra de Rossini a la Sorra. Amb l’afegit de veure per primera vegada junts, Nucci i Furlanetto: dues llegendes de l’òpera en l’escenari de la Sorra.
El barber de Sevilla és sens dubte el títol de Rossini més conegut i estimat de el món, però també a l’amfiteatre de Verona a partir de les tres primeres actuacions de 1948: fa exactament 70 anys.

Director d’escena: Hugo De Ana

Decorats:  Hugo De Ana

Vestuari: Hugo De Ana

Direcció Musical: Daniel Oren

Orquestra y cor: Arena di Verona

REPARTIMENT:

Il Conte d’Almaviva: Dmitry Korchak

Bartolo: Carlo Lepore

Rosina: Nino Machaidze

Figaro: Leo Nucci

Basilio: Ferruccio Furlanetto

Fiorello: Nicolò Ceriani

Berta: ManuelaCuster

Un Ufficiale: Gocha Abuladze

Trailer

Leave a Reply