Pinocho

with No hi ha comentaris

Adaptació de la famosa història, basada en el llibre de Carlo Collodi Les aventures de Pinotxo (1883), sobre un titella de fusta que es converteix en un nen de veritat i té com a pare Geppetto (Roberto Benigni), un pobre i solitari tallador de fusta. Com qualsevol nen, Pinotxo sent curiositat pel món i aprèn per assaig i error. En un món entre la realitat i la fantasia, en una Itàlia rural i atemporal, Pinotxo inicia un viatge que l’enfrontarà cara a cara amb la natura, el regne animal i el món de la imaginació.

Gènere: Cinema Familiar, Fantasia

Director: Matteo Garrone

Repartiment: Roberto Benigni, Federico Ielapi, Gigi Proietti

País: Itàlia, França i Regne Unit

Idioma original: Italià

Trailer

PROPERAMENT

ESTRENA 18 DE SETEMBRE

Preus Cinema Ribes

Leave a Reply