Explota Explota

with No hi ha comentaris

EXPLOTA EXPLOTA explica la història de Maria (Ingrid García-Jonsson), una ballarina jove, divertida i amb ànsies de llibertat a principis dels anys 70, una època que a Espanya va estar marcada per la rigidesa i la censura, especialment en televisió. Amb ella descobrirem com fins al més difícil dels somnis pot convertir-se en realitat i tot això explicat a través dels grans èxits de Raffaella Carrà.

Gènere:Comedia, Musical

Director:Nacho Álvarez

Repartiment:Ingrid García Jonsson, Verónica Echegui, Fernando Guallar, Pedro Casablanc, Fernando Tejero, Natalia Millán, Giuseppe Maggio, Fran Morcillo, Carlos Hipólito, Ainara Arizu, Sara Martín Aparicio, Eva Conde, Malala Díaz, Ainhoa Aierbe, Nacho Otaola, Ana Costa, Naima Sakho, Mary Villafaina, Lorena de Orte, Ane Leturiaga, Aroa Garez, Tamar Vela, Marta Arteta, Núria Torrentallé, Teresa Poveda, Toni Espinosa

País:Espanya

Idioma original:Castellà

Trailer

PROPERAMENT

Preus Cinema Ribes

Leave a Reply