Las Niñas

with No hi ha comentaris

Celia (Andrea Fandos), és una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare Adela (Natalia de Molina), una vídua de 30 anys que somia que la seva filla tingui tot allò que se li negar a ella, com l’oportunitat d’anar a la universitat. Però un dia arriba a la seva vida Brisa (Zoe Arnao), una nova companya acabada d’arribar de Barcelona, ​​que l’empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescència. En els principis de l’última dècada de segle XX, l’Espanya de l’Expo i de les Olimpíades de l’92, Celia es troba entre dos mons, el de la seva educació a casa ia l’escola i en el d’un nou món que l’espera fora. És el moment de descobrir que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Drama

Durada:90 min.

Director: Pilar Palomero

País: Eapanya

Idioma original: Castellà

Trailer

HORARIS/ENTRADES

Divendres 25 de setembre

Dissabte 19 de setembre

Diumenge 20 de setembre

Dimecres 23 de setembre

Preus Cinema Ribes

Leave a Reply