Muerte en el Nilo

with No hi ha comentaris

Basada en la novel·la de 1937 de Agatha Christie, “Mort al Nil” és un fascinant thriller de misteri dirigit per Kenneth Branagh sobre el caos emocional i les conseqüències letals que provoquen els amors obsessius. Les vacances egípcies del detectiu belga Hèrcules Poirot a bord d’un glamuoroso vaixell de vapor es converteixen en l’aterridora recerca d’un assassí quan la idíl·lica lluna de mel d’una parella perfecta es veu truncada de la forma més tràgica.

Gènere:Drama, Intriga

Director:Kenneth Branagh

Repartiment:Kenneth Branagh, Gal Gadot, Letitia Wright, Armie Hammer, Annette Bening, Ali Fazal, Sophie Okonedo, Tom Bateman, Emma Mackey, Dawn French, Rose Leslie, Jennifer Saunders, Russell Brand, Nikkita Chadha

País:Estats Units

Idioma original:Anglès

Trailer

PROPERAMENT

Preus Cinema Ribes

Leave a Reply