Rifkin’s Festival

with No hi ha comentaris

El film narra la història d’un matrimoni estatunidenc que acudeix al Zinemaldia de Sant Sebastià. La parella queda corpresa del festival, així com de la bellesa i encant d’Espanya i la fantasia del món del cinema. Ella té un affaire amb un brillant director de cinema francès i ell s’enamora d’una resident a la ciutat.

Gènere:Comedia, Drama

Director:Woody Allen

Repartiment:Gina Gershon, Christoph Waltz, Elena Anaya, Louis Garrel, Sergi López, Wallace Shawn, Steve Guttenberg, Damian Chapa, Georgina Amorós, Douglas McGrath, Bobby Slayton, Yan Tual, Andrea Trepat, Ben Temple, Luz Cipriota, Karina Kolokolchykova, Elena Sanz, Manu Fullola, Ken Appledorn, Rick Zingale, Godeliv Van den Brandt, Natalia Dicenta, Stephanie Figueira, Nick Devlin, Yuri D. Brown, John Sehil

País:Estats Units

Idioma original: Anglès

Trailer

ESTRENA EL 2 D’OCTUBRE

Divendres 2 d’octubre

Dissabte 3 d’octubre

Diumenge 4 d’octubre

Dimecres 7 d’octubre

Dijous, 8 d’octubre

Preus Cinema Ribes

Leave a Reply