‘Ni de Coña’ la comèdia del moment, arriba a Ribes a partir de l’11 de desembre

with No hi ha comentaris

Quatre matrimonis a punt de separar-se decideixen assistir a una teràpia de parella al Carib amb la finalitat de salvar la seva relació. Aquí coneixeran a uns gurus de l’amor i els seus mètodes poc ortodoxos posaran els seus mons de cap per avall fent-los viure una aventura inoblidable.

Un retir de parelles que ningú oblidarà …

Classificació per edat:12 anys

Gènere:ComediaDurada:97 min

Director:Fernando Ayllón

Repartiment:Nathalie Seseña, Goyo Jiménez, J.J. Vaquero, Jordi Sánchez, Ricardo Quevedo, Max Marieges, Carolina Noriega, Norma Nivia, Nadia Torrijos, Kikín Fernández, Moi Camacho, Jairo Ordoñez, Shirley Marulanda, Karine Amaya

País:Colòmbia

Idioma original:Castellà

Trailer

HORARIS/ ENTRADES

Divendres 11 de desembre

Dissabte 12 de desembre

Diumenge 13 d’octubre

Dimecres, 16 de desembre (Dia de l’espectador)

Leave a Reply