Cinema Ribes, cinema prop de Barcelona

Cinema prop de Barcelona
Imatge cedida per Josep Maria Alegre

Vine a Cinema Ribes, el cinema prop de Barcelona. Cinema Ribes es troba a Sant Pere de Ribes, a la província de Barcelona a 40 minuts en cotxe des de Barcelona i a poca distància de Sitges. Consulta la pàgina de situació del Cinema Ribes per tal de conèixer la millor opció per arribar al cinema des de Barcelona.

Cinema Ribes és la millor opció cinematogràfica de Sant Pere de Ribes, prop de Barcelona i amb pel·lícules en versió original subtitulada, doblades al castellà i òperes i ballets en directe per a cinemes, sessions infantils i baby friendly entre d’altres. La sala ofereix una programació per tot tipus de públic, i una secció de cineclub amb alguns títols menys comercials i cinema d’autor entre d’altres.

La sala forma part del Centre Parroquial de Ribes, una entitat que neix a l’any 1924 amb la finalitat de promoure la cultura i l’associacionisme entre els feligresos. Anys més tard i passats els temps de la República i la Guerra Civil, el Centre Parroquial pot tornar a obrir les seves portes gràcies a l’esforç i el voluntariat d’alguns homes i dones de Sant Pere de Ribes. Es constituirà a partir de llavors com un Centre Social i Cultural on es realitzen activitats culturals i esportives.

 

Cinema Ribes

Plaça Marcer, 7

Sant Pere de Ribes 08810

Telèfon: 677825205

info@cineclubsitges.com