42nd Street, el llegendari musical de Broadway, és “magnífic” (Express) i “un gran espectacle totalment addictiu” (Times). Es tracta de la major posada en escena de el musical guanyador d’un Premi  ony® a millor musical, filmat en viu en l’espectacular Theatre Royal, Drury Lane, al cor de West End londinenc.
Explica la història de Peggy Sawyer, una jove i talentosa artista que somia amb fer carrera a Broadway. Acabada d’arribar d’una petita ciutat, Peggy és una de les coristes de el nou espectacle de Broadway. però quan la protagonista es lesiona, Peggy podria fer realitat el seu somni d’arribar a la fama.
Dirigit pel guionista Mark Bramble, aquest ‘increïblement bell renaixement d’un clàssic americà ‘(Telegraph) està protagonitzat per la icona nacional Bonnie Langford com Dorothy Brock, Tom Lister com Julian Marsh, Clare Halse en el paper de Peggy Sawyer i Philip Bertioli com Billy Lawlor, acompanyats d’un enlluernador repartiment de ballarins de claqué. Amb cançons icòniques com 42nd Street, We’RE In The Money, Lullaby Of Broadway, Shu i O To Bu alo, Dames and I Only Have Eyes For You, aquest fabulós musical és magia.

HORARIS.

  • RESERVES DISPONIBLES A PARTIR DEL DIVENDRES, 26 DE JUNY A LES 20 H

Dijous, 2 de juliol

18:30 h (VOSE)

(la venda online d’entrades finalitza 1 hora abans de cada sessió)