Argument:

Semyon Bychkov dirigeix un repartiment de joves i prometedors talents que inclou la soprano nord-americana Corinne Winters en una nova producció de l’òpera de Mozart sobre la naturalesa de l’amor.

Quant estima a la seva parella? Quant confia en ell / a? Pot confiar en vostè? El clàssic de l’òpera Così fan tutte de Mozart posa a dues parelles d’amants a prova, amb bona música, però amb resultats inesperats.

Per a aquesta nova producció, el director, Jan Philipp Gloger, crea un ric món teatral com a pati d’esbarjo per aquesta peculiar comèdia, en què dos homes tracten de conquistar a la parella de l’altre amb motiu d’una aposta. Don Alfonso -el mestre titellaire d’aquest experiment en l’amor- és aquí un director de teatre que utilitza tots els decorats, utillatge i trucs del seu ofici per inventar nous escenaris amb què desafiar l’amor dels amants.

Aquesta producció animada, juvenil i imaginativa d’una de les òperes més estimades del món la interpreta un elenc de prometedores estrelles dirigides per Semyon Bychkov.

cartel_web_cosifantutte_roh .
 

Horaris Cinema Ribes

Dilluns, 17 d’octubre

19:30 h  (VOSE)