EL BALLARÍ retrata la vida del que va ser un dels ballarins de ballet més importants del món, Rudolf Nureyev, des de la seva miserable infància a la ciutat soviètica de Ufà, passant per la seva maduresa com a estudiant de dansa a Leningrad, fins a la seva arribada a principis de la dècada dels 60 a París, una ciutat que per aquell temps era l’epicentre de la cultura occidental. ”
Rússia, 1961. Rudolf Nureyev, el ballarí de ballet més gran de tots els temps, viatja per primera vegada fora de la Unió Soviètica com a membre de la prestigiosa Kirov Ballet Company. Tot i que el KGB segueix de prop els seus passos i malgrat el gran perill que comportava llavors la deserció, Nureyev fugirà prenent una decisió que podria canviar el curs de la seva vida per sempre..

Gènere:Drama, Biogràfic
Director:Ralph Fiennes
Repartiment:Oleg IvenkoRalph FiennesLouis HofmannAdèle ExarchopoulosSergei PoluninOlivier RabourdinRaphaël PersonnazChulpan KhamatovaZach AveryMar SodupeCalypso ValoisAleksey MorozovNebojsa DugalicIgor FilipovicYves HeckJovo MaksicAnastasiya Meskova
País:Regne Unit
Idioma original:Anglès

HORARIS/ ENTRADES

DIVENDRES, 10 DE MAIG

19:30 H (VOSE) 22:00 H (VE)

DISSABTE, 11 DE MAIG

19:30 H (VE) 22:00 H (VE)

DIUMENGE, 12 DE MAIG

18:00 H (VE) 20:30 H (VE)

DIMECRES, 15 DE MAIG (Dia de l’espectador)

19:30 H (VE)

DIJOUS, 16 DE MAIG

17:30 H (VOSE)