Argument: Els homes lliures de Jones explica la història del rebel granger meridional Newt Knight (Matthew McConaughey) i la seva extraordinària revolta armada contra l’Exèrcit Confederat durant la Guerra de Secessió americana. ”
Fart de lluitar pels interessos dels més rics, Knight va desertar, es va aliar amb altres petits grangers i amb l’ajuda dels esclaus locals, va liderar un aixecament que va portar al Comtat de Jones a Mississippi a independitzar creant l’Estat Lliure de Jones. El seu matrimoni amb una antiga esclava, Rachel (Gugu Mbatha-Raw), i la seva posterior construcció d’una comunitat interracial, van distingir a Newt Knight com una lluitadora i controvertida figura en el context de la Guerra Civil americana.

Classificació per edat: 16 anys
Gènere: Acció, Drama
Durada: 139 mín
Director: Gary Ross
Repartiment: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Keri Russell, Mahershala Ali, Brad Carter, Sean Bridgers, Jacob Lofland, Christopher Berry, Joe Chrest, Kurt Krause, Brian Lee Franklin, Martin Bats Bradford, Carlton Caudle, Kirk Bovill, Lawrence Turner, Donald Watkins
Distribuidora: DeAPlaneta
País: Estats Units

Horaris Cinema Ribes

Divendres, 23 de setembre

18:00 h  (Castellà)

Dissabte, 24 de setembre

19:30 h  (VOSE)

22:30 h  (Castellà)

Diumenge, 25 de setembre

19:30 h  (Castellà)

22:30 h  (VOSE)

Dimecres, 28 de setembre

19:30 h  (VOSE)

22:30 h  (Castellà)