Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament la rebel·lió militar que promet portar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca.
Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al capdavant revoltat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys fan que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis.
Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i és nomenat Cap de l’Estat de la zona nacional, Unamuno acudirà al seu Palau, decidit a fer-li una petició de clemència.
Classificació per edat:7 anys
Gènere:Drama
Durada:104 min
Director:Alejandro Amenábar
Repartiment: Karra ElejaldeEduard FernándezSanti PregoNathalie PozaPatricia LópezLuis ZaheraLuis BermejoInma CuevasMireia ReyTito ValverdeLuis CallejoCarlos Serrano-ClarkAinhoa SantamaríaItziar AizpuruPep Tosar
País:Espanya
Idioma original:Castellà

HORARIS/ENTRADES

 

Divendres 8 de novembre

20:30 CAST

 

(la venda online d’entrades finalitza 1 hora abans de cada sessió)