Divendres/ Viernes/ Friday 24/05/2024
Diumenge/ Domingo/ Sunday 26/05/2024
Dimecres/ Miércoles/ Wednesday 29/05/2024

Rivales

Del visionari cineasta Luca Guadagnino, Rivals està protagonitzada per Zendaya en el paper de Tashi Duncan, una antiga prodigi del tennis convertida en entrenadora i una força de la natura que no demana disculpes pel seu estil de joc dins i fora de la pista. Casada amb un campió amb una mala ratxa de derrotes (Mike Faist – West Side Story), l’estratègia de Tashi per a la redempció del seu marit fa un gir sorprenent quan aquest s’ha d’enfrontar a Patrick (Josh O’Connor – The Crown) – la seva antic millor amic i exnòvio de Tashi. A mesura que els seus passats i presents xoquen, i les tensions es disparen, Tashi s’ha de preguntar a si mateixa quant li costarà guanyar.

Ref: Rivales arriba a Ribes

Del visionario cineasta Luca Guadagnino,’Rivales’está protagonizada por Zendaya en el papel de Tashi Duncan, una antigua prodigio del tenis convertida en entrenadora y una fuerza de la naturaleza que no pide disculpas por su estilo de juego dentro y fuera de la pista. Casada con un campeón con una mala racha de derrotas (Mike Faist – West Side Story), la estrategia de Tashi para la redención de su marido da un giro sorprendente cuando éste debe enfrentarse a Patrick (Josh O’Connor – The Crown) – su antiguo mejor amigo y ex novio de Tashi. A medida que sus pasados y presentes chocan, y las tensiones se disparan, Tashi debe preguntarse a sí misma cuánto le costará ganar.

From visionary filmmaker Luca Guadagnino, ‘Rivals’ stars Zendaya as Tashi Duncan, a former tennis prodigy turned coach and a force of nature who makes no apologies for her style of play on and off the court. Married to a champion with a bad losing streak (Mike Faist – West Side Story), Tashi’s strategy for her husband’s redemption takes a surprising turn when he must face Patrick (Josh O’Connor – The Crown) – her Tashi’s former best friend and ex-boyfriend. As her pasts and presents collide, and tensions rise, Tashi must ask herself how much it will cost her to win.

Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
131′
Director: Luca Guadagnino
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Zendaya, Josh O’Connor, Mike Faist, Heidi Garza
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country:
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB

Tràiler

Rivales arriba a Ribes