Rafi (Nawazuddin Siddiqui) va arribar a Mumbai des d’un petit poble per guanyar diners i així poder pagar un antic deute familiar. Treballant com a fotògraf de carrer, comparteix una petita habitació amb diversos amics i envia gairebé tot el que aconsegueix a la seva àvia, Dadi (Farrukh Jaffar), amb l’esperança de poder recuperar la seva antiga llar.

Intentant fer callar a l’anciana, que insisteix que es casi, ell li envia una fotografia d’una tímida estrangera dient que la noia, Miloni (Sanya Malhotra), és la seva promesa. Quan la seva àvia insisteix en organitzar una reunió familiar, Rafi la cerca i li implora que es faci passar per la seva promesa.

Miloni és una noia introvertida que es prepara per ser comptable. Ella viu una vida tranquil·la de classe mitjana amb els seus pares i li espera un matrimoni concertat amb un noi adequat quan acabi els seus estudis. En un acte impulsiu, accepta participar en el pla de Rafi, obrint la porta a una aventura inesperada en la cruïlla de la tradició i la modernitat.

.

Classificació per edat:Tots els públics
Gènere:Drama, Romanç
Durada:109 min
Director:Ritesh Batra
Repartiment:Sanya MalhotraNawazuddin SiddiquiAbdul Quadir AminDenzil SmithSaharsh Kumar ShuklaAshok PathakSunil ShakyaRobin DasSanjay Kumar Sonu
País:Alemanya

HORARIS/ ENTRADES

 

DIVENDRES 13 DE SETEMBRE

20:00 VOSE

DISSABTE 14 DE SETEMBRE

20:00 CAST

DIUMENGE 15 DE SETEMBRE

20:00 CAST

DIMECRES, 18 DE SETEMBRE

20:00 CAST

(VE): en castellà/ en castellano/ in spanish