Argument:Turandot; El clàssic de Puccini, l’òpera final d’un dels més grans – una producció creada especialment per l’aclamat Handa Opera en el sorprenent escenari a l’aire lliure de la badia de Sydney, perquè el director Chen Shi-Zheng aporta una perspectiva única de aquesta història clàssica.
Turandot de Puccini és una de les millors òperes que s’han escrit: melodies brillants per amants de la música, una història apassionant per a aquells que necessiten acció i drama, un ambient exòtic i una espectacular producció per als amants de l’art escènic i l’esplendor visual . Sense oblidar una increïble versió de Nessun Dorma cantada per Riccardo Massi.
Amb un elenc de setanta-vuit participants, el dissenyador Dan Potra ha creat una escenografia impressionant per l’espectacular teló de fons del port, incloent un drac de 60 metres que escup foc, amb una cua que es transforma en la gran muralla, i una pagoda brillant a 18 metres d’altura.
Allunyant-se dels cànons tradicionals xinesos, el director presenta una Xina elegant i moderna, amb elements escenogràfics i vestuari que reflecteixen l’esperit d’avui dia.

 

  • Durada: 135 Min.
  • Música: Giacomo Puccini
  • Libreto: Giuseppe Adami y Renato Simoni
  • Director d’escena : Chen Shi-Zheng
  • Escenografía y vestuari : Dan Potra
  • Repartiment :Turandot    Dragana RadakovicCafàf    Riccardo MassiLiù    Hyeseoung KwonTimur    Conal CoadPong    John LongmuirPang    Benjamin RasheedPing    Luke GabbedyEmperor    David Lewis
    Director musical    Brian Castles-OnionOpera Australia ChorusAustralian Opera & Ballet Orchestra

 

cartel_web_turandot_operaaustralia_16_17 .
2016-09-02-PHOTO-00000491
 
 

Horaris Cinema Prado

Dijous, 15 de setembre

20:00 h  (VOSE)