Horaris/ Horarios


*Dimecres/ Miércoles/ Wednesday 3/05/2023

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Narra la increïble i revolucionària associació entre Michael Jordan -un novell en aquell moment- i la incipient secció de bàsquet de Nike, que va revolucionar el món de l’esport i la cultura contemporània amb la marca Air Jordan. L’atrevida aposta explica que va definir la carrera d’un equip poc convencional, la visió implacable d’una mare que coneix el valor de l’immens talent potencial del seu fill, el fenomen del bàsquet que esdevindria el més gran de tots els temps.

Ref: AIR al Cinema Ribes

Narra la increíble y revolucionaria asociación entre Michael Jordan -un novato en ese momento- y la incipiente sección de baloncesto de Nike, que revolucionó el mundo del deporte y la cultura contemporánea con la marca Air Jordan. Cuenta la atrevida apuesta que definió la carrera de un equipo poco convencional, la visión implacable de una madre que conoce el valor del inmenso talento potencial de su hijo, el fenómeno del baloncesto que se convertiría en el más grande de todos los tiempos.

It chronicles the incredible and revolutionary partnership between Michael Jordan -a rookie at the time- and the fledgling Nike basketball division, which revolutionized the world of sports and contemporary culture with the Air Jordan brand. It tells of the daring gamble that defined the career of an unconventional team, the relentless vision of a mother who knows the value of her son’s immense potential talent, the basketball phenomenon that would become the greatest of all time.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +7
Gènere/ Género/ Genre:
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
111′
Director: Ben Affleck
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Messina, Chris Tucker
Idioma original/ Original Language:
Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


AIR al Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera