Barbie y Chelsea El Cumpleaños Perdido

Barbie y Chelsea El Cumpleaños Perdido

Per començar els fans de Barbie estan de sort. La nina més famosa de el món té una nova pel·lícula: “Barbie & Chelsea The Lost Birthday”, dirigida per Cassi Simonds i amb un guió de Ann Austen i també Nate Federman. Però aquesta vegada Chelsea, la germana menor de Barbie serà la protagonista en aquesta història on la família Roberts viatja en un creuer per celebrar el setè aniversari de Chelsea. Quan creuen la línia horària internacional, Chelsea descobreix que el seu aniversari s’ha perdut i comença un fantàstic viatge per intentar salvar la seva data especial.

“El missatge de la marca Barbie sobre inspirar el potencial il·limitat de cada nena també ressona en tots els continguts de la marca a tot el món,” va dir Adam Bonnet, producte executiu de Mattel Televisió.

La nina més famosa del món arriba a la pantalla gran amb un film le de diversió i també emocions que faran gaudir de bons moments a tota la família.

Sinopsi

Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Però durant el viatge, Chelsea emprèn un viatge fantàstic a través d’una illa encantada per salvar el seu aniversari perdut. En el camí, coneix a tres nous amics animals que parlen i que també sonen com les seves germanes. Junts, superaran desafiaments inesperats i a més descobriran que ser petits pot ser molt divertit!

Fitxa Tècnica

Títol original: Barbie & Chelsea the Lost Birthday

Classificació per edat: Per a tots els públics

Gènere: Animació, aventures

Durada: 60 min

Direcció: Cassi Simonds

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Barbie y Chelsea El Cumpleaños Perdido

HORARIS/ENTRADES

Diumenge, 23 de maig

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Preus-cinemes.jpg