Bebé Jefazo 2 a Cinema Ribes

Bebé Jefazo 2 a Cinema Ribes

El nadó jefazo: Negocis de família, la nova comèdia d’animació de DreamWorks Animation que porta de tornada als germans Templeton. Tim i Ted ja són adults i porten vides separades. No obstant això, hauran de tornar a ajuntar-se per emprendre una missió al costat de Tina, la filla de Ted. A més a la versió doblada a l’espanyol, Jose i Nicolás Coronado presten les seves veus a Ted i Tim Templeton respectivament.

Sinopsi

A Bebé jefazo: Negocios de familia, la segona part de l’èxit de taquilla nominat a l’Oscar ® al 2018, els germans Templeton -Tim i el seu germanet Ted- ja són adults, però s’han distanciat amb el pas el temps. Tim és ara un pare de família feliçment casat i Ted, en canvi, és el director general d’un fons d’inversió. Però aquesta distància entre els dos s’acaba quan un nou bebè jefazo amb un innovador enfocament i una actitud aclaparadora els torna a unir inspirant a més un nou negoci familiar.

Tim i la seva dona Carol, el veritable pilar econòmic de la família, viuen en un tranquil barri dels afores amb la seva filla superdotada de 7 anys Tabitha i la irresistible benjamina de la casa, la bebè Tina. Tabitha, que és l’alumna número u de la seva classe en un prestigiós centre per a nens superintel·ligents, té idealitzat al seu oncle Ted i de gran vol ser com ell. Però a Tim, encara en contacte amb la seva activa imaginació juvenil, el preocupa que estigui estudiant massa en comptes de gaudir d’una infància normal.

Quan la petita Tina revela, per a sorpresa de tots, que és una superagent secreta de BabyCorp i que la seva missió és destapar els foscos secrets que amaga l’escola de Tabitha i el seu misteriós fundador, el Dr. Erwin Armstrong, els germans Templeton tornaran a unir-se de la manera més insospitat, replantejant el significat de la família i descobrint així el que de veritat importa ..

Fitxa Tècnica

Títol original: The Boss Baby: Family Business

Any: 2021

Durada: 97 min.

País: Estats Units

Direcció: Tom McGrath

Guió: Matt Lieberman i també Zak Penn

IMDB

Trailer

Bebé Jefazo 2 a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 20 d’agost

Dissabte, 21 d’agost

Diumenge, 22 d’agost

Dimecres, 25 d’agost

Preus