Cartas Mojadas arriba a Cinema Ribes

Cartas Mojadas arriba a Cinema Ribes

Per començar el documental ens mostra com milers de persones han creuat la Mediterrània els últims anys intentant arribar a Europa. Cartas Mojadas també explica, a través d’una veu misteriosa des del fons de la mar, l’epopeia més tràgica de la nostra història contemporània. Seguint cartes escrites de mares a fills, la veu acompanya el vaixell de l’ONG Open Arms, en la seva missió més dramàtica, lluitant per salvar 550 persones d’un naufragi.

Després trasllada a l’espectador als carrers de París, on la violència policial contra els migrants contrasta amb l’esforç invertit en arribar a Europa. Oblidant-nos de que es tracta d’una història real, la situació empitjora quan la pel·lícula ens porta a bord d’un vaixell de guardacostes libis, en el lloc més perillós de l’món, on es maltracta i es esclavitza éssers humans.

Sessió especial a Cinema Ribes

Cartas Mojadas esta produïda per Isabel Coixet, i ha estat tot un èxit després competir a la Secció Oficial de Documentals de la 27a edició de Festival de Màlaga i les nominacions als Goya i Premis Gaudí.

Ara arriba a la pantalla de Cinema Ribes, on a més comptarà amb la presència d’una voluntària de l’ONG Open Arms que participarà en un col·loqui amb el públic.

Classificació per edat:12 anys

Gènere: Documental

Durada: 81 min

Direcció: Paula Palacios

País:Espanya

Idioma original: Castellà

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Cartas Mojadas arriba a Cinema Ribes