Cazafantasmas Más allá a Cinema Ribes

Cazafantasmas Más allá a Cinema Ribes

Cazafantasmas Més enllà, és una pel·lícula dirigida per Jason Reitman (‘El Candidat’, ‘Tully’) i també produïda per Ivan Reitman (‘Cazafantasmas’), explica en el seu repartiment repartit amb Paul Rudd (‘Ant-Man ‘), Carrie Coon (‘Perduda’) i els joves talents Finn Wolfhard (‘Stranger Things’) i Mckeenna Grace (‘Jo, Tonya’).

Del director Jason Reitman i també del productor Ivan Reitman, arriba un nou capítol de l’univers original de Cazafantasmas. A la pel·lícula Cazafantasmas Más Allá, una mare soltera i els seus dos fills es viuran a un petit poble on descobriran la seva connexió amb els orígens dels Caçafantasmes i a més el llegat secret que el seu avi els ha deixat. La pel·lícula està escrita per Jason Reitman i també per Gil Kenan.

Sinopsi

Per començar el film ens presenta a Callie (Carrie Coon) és una mare soltera que es muda a un petit poble amb els seus dos fills, Trevor (Finn Wolfhard) i Phoebe (Mckenna Grace). Allà, al mig del no-res, hi ha la granja que han heretat del seu avi. Però de seguida aquesta família coneixerà alguns dels secrets relacionats amb ells mateixos i amb aquest indret, ja que el llegat del seu avi connecta amb els orígens dels Caçafantasmes. Juntament amb el senyor Grooberson (Paul Rudd), un sismòleg i mestre que ha arribat a la localitat perquè han estat succeint misteriosos terratrèmols, descobriran una rèplica d’un parany per capturar fantasmes, cosa insòlita, ja que no s’han vist fantasmes en 30 anys , des que als anys 80 es fessin famosos l’equip format per Venkman, Stantz, Winston i Spengler.

El responsable dels dos films originals de Cazafantasmas, Ivan Reitman, produeix aquest film que a més dirigeix el seu fill Jason Reitman.

Fitxa Tècnica

Any: 2021

Gènere: Aventures i també comèdia

Durada: 124 min.

País: USA

Direcció: Jason Reitman

Repartiment: Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Sigourney Weaver, Paul Rudd, Celeste O’Connor, Logan Kim, Annie Potts, Bill Murray, Dan Aykroyd i també Ernie Hudson

IMDB

Trailer

Cazafantasmas Más allá a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 3 de desembre

Dissabte, 4 de desembre

Diumenge, 5 de desembre

Dilluns, 6 de desembre

Dimarts, 7 de desembre

Dimecres, 8 de desembre

Preus