Cinema Ribes presenta A todo tren

Cinema Ribes presenta A todo tren

Nova comèdia familiar dirigida i també protagonitzada per Santiago Segura i coprotagonitzada pel còmic i actor Leo Harlem, en el que suposarà la quarta ocasió en què comparteixen pantalla.

Nova oportunitat per gaudir d’aquesta divertida comèdia, passar una molt bona estona i a més a la fresca al pati del Centre Parroquial de Ribes.

Sinopsi

Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i també als seus amics al campament. Però quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols dins, començarà una absurda persecució per part de pare i de l’avi per arribar a el tren i un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no s’atrevien a fer davant de la gent gran.

Al costat dels nens Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier Garcia i Verónica López, completen el repartiment, entre d’altres Diego García-Arroba “El Celles”, Florentino Fernández “Flo”, Joquín Reis i també David Guapo.

Els encarregats de l’adaptació de el guió han estat el mateix Santiago Segura i també Marta González de Vega ( “Pare no hay más que uno”, “Padre no hay más que uno 2: L’arribada de la sogra”, “Sin Rodeos”).

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Comèdia

Durada: 88 min

Direcció: Santiago Segura

Repartiment: Santiago Segura, Leo harlem, Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier Garcia i també Verónica López.

País: Espanya

Idioma original: Castellà

IMDB

Trailer

Cinema Ribes presenta A todo tren

HORARIS/ENTRADES

CINEMA A LA FRESCA

Divendres, 20 d’agost

Dissabte, 21 d’agost

Diumenge, 22 d’agost

Dimecres, 25 d’agost