Cinema Ribes presenta El Escuadrón Suicida

Cinema Ribes presenta El Escuadrón Suicida

David Ayer va tenir el privilegi de ser el primer en donar vida al “Esquadró suïcida”. Tot i això, la recepció no va ser molt positiva i per aquesta raó, arriba la versió de James Gunn, sota el nom de The Suicide Squad. Amb el primer cop d’ull dels film a la DC FanDome, es va comprovar a més, que el realitzador ha complert amb el promès: donar-ho tot en la pel·lícula. D’aquesta manera, s’allunya totalment del film anterior i també ofereix una estètica molt creativa, plena de comèdia i acció.

A més cal destacar que, en aquesta ocasió, hi ha presència espanyola al tenir a Juan Diego Botto en el repartiment. Això sí, tornarem a veure a Viola Davis, Joel Kinnaman, Margot Robbie i també a Jai Courtney.

.

Sinopsi

Un grup de super vilans es troben tancats en Belle reveu, una presó d’alta seguretat que a més compta amb la taxa de mortalitat més alta dels Estats Units. Per a sortir d’allí faran qualsevol cosa, fins i tot unir-se al grup Task Force X, dedicat a dur a terme missions suïcides sota els ordes d’Amanda Waller, fortament armats són enviats a l’illa Tallo Maltese, una jungla repleta d’enemics.

Fitxa Tècnica

Títol original: The Suicide Squad

Any: 2021

Duració: 127 min.

País: Estats Units

Direcció: James Gunn

Repartiment: Margot Robbie, Idris Elba, Viola Davis, David Dastmalchian, John Cena, Jai Courtney, Joaquín Cosío, Nathan Fillion, Joel Kinnaman, Mayling Ng, Flula Borg, Sean Gunn i també Juan Diego Botto.

IMDB

Trailer

Cinema Ribes presenta El Escuadrón Suicida

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 6 d’agost

Dissabte, 7 d ‘agost

Diumenge, 8 d’agost

Dimecres, 11 d’agost

Preus