Cinema Ribes presenta Space Jam 2

Cinema Ribes presenta Space Jam 2

Els personatges de Looney Tunes i també el campió de l’NBA LeBron James protagonitzen la segona entrega de la coneguda Space Jam.

Sinopsi

Benvinguts al Jam! El campió de l’NBA i també icona mundial LeBron James s’embarca en una aventura èpica al costat de Bugs Bunny, el intemporal personatge de Looney Tunes, a “Space Jam: Noves llegendes”, la pel·lícula animada i d’acció real dirigida per Malcolm D Lee i un innovador equip de cinema que compta amb Ryan Coogler i Maverick Carter. Aquest viatge de transformació és a més una frenètica combinació de dos mons que ens explica fins on poden arribar alguns pares per connectar amb els seus fills.

LeBron i el seu fill Dom queden atrapats en l’espai digital d’una força totpoderosa i també malvada anomenada AI. Per poder tornar a casa, LeBron haurà de, amb l’ajuda de Bugs, Lola Bunny i també tota la colla dels molt indisciplinats Looney Tunes derrotar als campions digitalitzats de A.I. i ho hauran de fer a la pista de bàsquet. Es tracta d’una llista espectacular d’estrelles de l’bàsquet com mai s’ha vist.

Els Tunes contra els Goons enfrontats al desafiament més important de les seves vides que a més servirà per transformar el vincle de LeBron amb el seu fill i llançarà llum sobre el poder de ser un mateix. Els intrèpids Tunes se salten tots els convencionalismes, posen en marxa els seus singulars talents i aconsegueixen sorprendre el “Rei” James jugant el partit a la seva manera.

Fitxa Tècnica

Títol original: Space Jam: A New Legacy

Any: 2021

Duració: 120 min.

País: Estats Units

Direcció: Malcolm D. Lee

Repartiment: LeBron James, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle i també Martin Klebba

Guió: Patrick Burleigh i també Will Gluck.

IMDB

Trailer

Cinema Ribes presenta Space Jam 2

CINEMA A LA FRESCA

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 6 d’agost

Dissabte, 7 d’agost

Diumenge, 8 d’agost

Dimecres, 11 d’agost

Preus