Creed III arriba a Cinema Ribes

Horaris/ Horarios

Divendres/ Viernes/ Friday- 31/03/2023

Dissabte/ Sábado/ Saturday – 01/04/2023

Diumenge/ Domingo/ Sunday- 02/04/2023

Dimecres/ Miércoles/ Wednesday 05/04/2023


*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Després de dominar el món de la boxa, Adonis Creed ha progressat tant a la seva carrera com a la seva vida familiar. Quan Damian (Jonathan Majors), un amic de la infància i antic prodigi de la boxa, reapareix després de complir una llarga condemna a la presó, Adonis Creed vol demostrar que mereix una oportunitat al ring. L’enfrontament entre aquests antics amics és més que una simple baralla. Per passar comptes, Adonis ha d’arriscar el seu futur per enfrontar-se a Damian, un boxejador que no té res a perdre. Tercer lliurament de la revitalitzada franquícia ‘Rocky’ per a MGM, en què Jordan reprèn el seu paper d’”Adonis Creed”.

Ref: Creed III arriba a Cinema Ribes

Después de dominar el mundo del boxeo, Adonis Creed ha progresado tanto en su carrera como en su vida familiar. Cuando Damian (Jonathan Majors), un amigo de la infancia y antiguo prodigio del boxeo, reaparece después de cumplir una larga condena en prisión, Adonis Creed quiere demostrar que merece una oportunidad en el ring. El enfrentamiento entre estos antiguos amigos es algo más que una simple pelea. Para ajustar cuentas, Adonis debe arriesgar su futuro para enfrentarse a Damian, un boxeador que no tiene nada que perder. Tercera entrega de la revitalizada franquicia ‘Rocky’ para MGM, en la que Jordan retoma su papel de “Adonis Creed”.

After dominating the world of boxing, Adonis Creed has progressed both in his career and in his family life. When childhood friend and former boxing prodigy Damian (Jonathan Majors) reappears after serving a long prison sentence, Adonis Creed wants to prove he deserves a chance in the ring. The confrontation between these former friends is more than just a fight. To settle the score, Adonis must risk his future to face Damian, a boxer with nothing to lose. Third installment of the revitalized ‘Rocky’ franchise for MGM, in which Jordan reprises his role as “Adonis Creed.”


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: 
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
116′
Director: Michael B. Jordan
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Phylicia Rashad
Idioma original/ Original Language: 
Anglès/ Ingés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB

Creed III arriba a Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera