Cruella de Disney a Cinema Ribes

Cruella de Disney a Cinema Ribes

La guanyadora de el Premi de l’Acadèmia ® Emma Stone (La La Land) protagonitza Cruella de Disney, un nou llargmetratge d’acció real que explica els inicis rebels d’una de les vilanes més cèlebres, ni més ni menys que la llegendària Cruella de Vil.

Cruella de Disney està dirigida per Craig Gillespie (Jo, Tonya) a partir d’un guió de Dana Fox i també Tony McNamara, amb història d’Aline Brosh McKenna i Kelly Marcel & Steve Zissis. Els productors són Andrew Gunn (Posa’t al meu lloc), Marc Platt (El retorn de Mary Poppins) i Kristin Burr (Christopher Robin), amb Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff i també Glenn Close com a productors executius.

La dissenyadora de vestuari Jenny Beavan, guanyadora també de dos Oscar ® (Mad Max: Fúria a la carretera, una habitació amb vistes) ha estat l’encarregada de crear els enlluernadors vestits de la pel·lícula.

Sinopsi

Cruella, pel·lícula ambientada al Londres dels anys 70 en plena revolució punk rock, explica la història d’una jove estafadora anomenada Estella, una noia intel·ligent i també creativa decidida a fer-se un nom amb els seus dissenys. Però es fa amiga de dos joves lladres fascinats per les seves ganes d’aventura, i junts construiran les seves pròpies vides en els carrers de Londres.

Així que, un dia, l’estil d’Estella per la moda arriba a l’orella de la baronessa Von Hellman, una llegenda de la moda que interpreta la guanyadora de dos Oscar ® Emma Thompson (Retorn a Howards End, Sentit i sensibilitat). Però la seva relació treu a la llum certs esdeveniments que faran que Estella triï el seu costat pervers i es converteixi en una Cruella venjativa.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Comèdia

Durada:135 min

Direcció: Craig Gillespie

Repartiment: Emma Stone, Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Emily Beecham, Gianni Calchetti, Kirby Howell-Baptiste, Mark Strong i també Kate Margo

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Cruella de Disney a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Dimecres, 02 de juny

Divendres, 4 de juny

Dissabte, 5 de juny

Diumenge, 6 de juny

Dimecres, 09 de juny