Delicioso arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres/ Viernes/ Friday – 08/04/2022


Dissabte/ Sábado/ Saturday – 09/04/2022


Diumenge/ Domingo/ Sunday – 10/04/2022


Dilluns/ Lunes/ Monday – 11/04/2022


Dimarts/ Martes/ Tuesday – 12/04/2022


Dimecres/ Miércoles/ Wednesday – 13/04/2022


Delicioso arriba a Cinema Ribes

Delicioso (Délicieux), pel·lícula dirigida per Eric Besnard i protagonitzada per Grégory Gadebois, Isabelle Carré i Benjamin Lavernhe. Es tracta d’un drama històric francès ambientat al preludi de la Revolució Francesa, s’inspira en la fundació del primer restaurant del món.

Sinopsi

Delicioso ens situa a la França del segle XVIII. A les albors de la Revolució Francesa, el prestigi d’una casa noble depèn sobretot de la qualitat de la seva taula. Quan el talentós cuiner Manceron és acomiadat pel Duc de Chamfort, perd el gust per cuinar i decideix tornar a casa al camp. Allí coneix la misteriosa Louise, que li torna la passió per la cuina i l’ajuda a obrir el primer restaurant a França.

Fitxa Tècnica

Calificació: 

Gènere: Comèdia

Durada: 112′

Direcció:  Eric Besnard

Any: 2021

Repartiment: Grégory Gadebois, Isabelle Carré, Benjamin Lavernhe

Idioma original: Francès

País: França

IMDB

Delicioso llega a Cinema Ribes

Delicioso (Délicieux), película dirigida por Eric Besnard y protagonizada por Grégory Gadebois, Isabelle Carré y Benjamin Lavernhe. Se trata de un drama histórico francés ambientado en el preludio de la Revolución Francesa, se inspira en la fundación del primer restaurante del mundo.

Sinopsis

Delicioso nos sitúa en la Francia del siglo XVIII. En los albores de la Revolución Francesa, el prestigio de una casa noble depende sobre todo de la calidad de su mesa. Cuando el talentoso cocinero Manceron es despedido por el Duque de Chamfort, pierde el gusto por cocinar y decide volver a su casa en el campo. Allí conoce a la misteriosa Louise, quien le devuelve la pasión por la cocina y le ayuda a abrir el primer restaurante en Francia.

Ficha Técnica

Calificación: 

Género:  Comedia

Duración: 112′

Dirección:  Eric Besnard

Año: 2021

Reparto:  Grégory Gadebois, Isabelle Carré, Benjamin Lavernhe

Idioma original: Francés

País: Francia

IMDB

Delicious, arrives to Cinema Ribes

Delicious (Délicieux), a film directed by Eric Besnard and starring Grégory Gadebois, Isabelle Carré and Benjamin Lavernhe. It is a French historical drama set in the prelude to the French Revolution, inspired by the foundation of the first restaurant in the world.

Synopsis

Delicious places us in the France of the 18th century. At the dawn of the French Revolution, the prestige of a noble house depends above all on the quality of its table. When the talented cook Manceron is fired by the Duke of Chamfort, he loses his taste for cooking and decides to return to his house in the country. There he meets the mysterious Louise, who restores his passion for cooking and helps him open the first restaurant in France.

Technical Details

Age Rating: 

Genre:  Comedy

Lenght: 112′

Direction:  Eric Besnard

Year: 2021

Cast:  Grégory Gadebois, Isabelle Carré, Benjamin Lavernhe

Original Language: French

Country: France

IMDB

Delicioso arriba a Cinema Ribes