Descarrilados Cinema Ribes a la Fresca

Descarrilados Cinema Ribes a la Fresca

Descarrilats és una comèdia plena d’acció, salvatge i fresca protagonitzada per un excepcional grup de còmics liderat per Julián López (“Perdent el nord”, “Torrent 5”, “Súper López”), Ernesto Sevilla (“Ho deixo quan vulgui”) , Arturo Valls (“Els de túnel”, “el millor estiu de la meva vida”, “Temps després”), Dafne Fernández (“Perfectes desconeguts”) i també amb la col·laboració d’Ana Milà (“Camera Café”, “Física o Química” , “ByAnaMilán”).

Sinopsi

Any 2000, Pepo, Roge, Costa i també Juan Luis, quatre vint anyers, emprenen el viatge somiat: l’ interrail. Però en la seva primera parada a París, l’aventura, i de pas la seva amistat, acaben de manera abrupta.

Vint anys després Juan Luis ha mort i, com a última voluntat, ha decidit donar la seva sucosa herència als seus tres antics amics. Però a canvi els demana que facin l’Interrail que no van poder fer amb unes divertides condicions … han de portar-se amb ells les cendres del seu amic perquè pugui “viure” l’experiència amb ells. Per “amor” a Juan Luis, aquests tres adolescents de 40 anys hauran de resoldre les seves diferències, visitar les mateixes ciutats i viure les mateixes festes, però d’una manera molt més patètic. I a més amb el colesterol pels núvols …

Fitxa Tècnica

Títol original: Descarrilados

Any: 2021

Durada: 84 min.

País: Espanya

Direcció: Fernando García-Ruiz

Repartiment: Julián López, Arturo Valls, Ernesto Sevilla, Dafne Fernández i també Ana Milán

IMDB

Trailer

Descarrilados Cinema Ribes a la Fresca

HORARIS/ENTRADES

CINEMA A LA FRESCA

Divendres, 27 d’agost

Dissabte, 28 d’agost

Diumenge, 29 d’agost

Dimecres, 1 de setembre

Preus