Dirty Dancing  Cinema Ribes a la Fresca

Dirty Dancing Cinema Ribes a la Fresca

El llegat cinematogràfic de Patrick Swayze segueix molt present, ja que molts dels èxits que va recollir al llarg de la seva carrera professional han passat a convertir-se en clàssics de cinema.

Patrick Swayze va ser guardonat en els Globus d’Or a “Millor actor de comèdia o musical”, i que ressalta les diferències entre la classe treballadora i la classe alta dels Estats Units dels anys 60, el començament de la ruptura de les normes socials i el despertar de la llibertat sexual a través de la història d’amor entre Johnny Castle (Patrick Swayze), un humil professor de ball, i la seva adinerada alumna Baby (Jennifer Grey), en una època com menys conservadora.

Sinopsi

Anys 60. Johnny Castle (Patrick Swayze) és un expert professor de ball i un amant consumat. Per la seva banda, Baby Houseman (Jennifer Grey) és una avorrida i innocent adolescent de 17 anys. Un estiu es coneixen al balneari on ell treballa. Encara pertanyen a classes socials molt diferents, quan la música sona i ballen a ritme de l’dirty dancing, les diferències que els separen desapareixen.

Fitxa Tècnica

Títol original: Dirty Dancing

Any: 1987

Durada: 100 min.

País: Estats Units

Direcció: Emile Ardolino

Repartiment: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes i tambè Jack Weston.

IMDB

Trailer

Dirty Dancing Cinema Ribes a la Fresca

HORARIS/ENTRADES

CINEMA A LA FRESCA

Divendres, 10 de setembre

Dissabte, 11 de setembre

Diumenge, 12 de setembre

Preus