Cinema Ribes celebra el centenari de 'El Chico' de Charles Chaplin
Cinema Ribes celebra el centenari de El Chico

Cinema Ribes el cinema de Sant Pere de Ribes també vol afegir-se a la celebració del centenari de ‘El Chico’ el gran clàssic del gran Charles Chaplin.

Per començar el film ens mostra com amb una mica de mala gana, el rodamón Charlot adopta a un nen de 6 anys abandonat. No triga a prendre-li afecte i ensenyar-li també algunes tècniques essencials de supervivència de carrer. Amb el temps els dos formen un gran equip. Però un dia el noi malalta i els serveis socials intenten prendre-li la custòdia a Charlot.

Primer llargmetratge de Chaplin i és també la primera de les seves aportacions a l’inventari de grans obres de la història de cinema. Una de les més pures expressions del seu art per diverses raons: per l’ús de la seva immortal personatge Charlot, per les seves brillants gags visuals i per la seva preocupació -alhora compromesa i còmica- per les injustícies socials.

Encara no has vist aquest film després de 100 anys? Doncs aqui tens una gran oportunitat de descobrir el gran clàssic dirigit, escrit i protagonitzat pel gran Charles Chaplin. I quina millor manera de fer-ho que celebrant el centenari d’aquesta obra mestra.

I si ja l’has vist, no et perdis aquesta ocasió única per poder reviure aquesta cinta a la pantalla gran i amb una còpia digitalitzada i restaurada.

Molt recomanable per portar als més petits de la casa per gaudir d’un clàssic del cinema i viure una nova experiència cinematogràfica.

Títol original: The kid

Direcció: Charles Chaplin

Guió: Charles Chaplin

Repartiment: Charles Chaplin, Jackie Coogan, Edna Purviance

Gènere: Comedia Dramática

Any: 1921

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

Trailer

HORARIS/ ENTRADES

Dimecres, 17 de febrer

Dissabte, 20 de febrer

Diumenge, 21 de febrer