El olvido que seremos a Ribes

Cinema Ribes presenta ‘El olvido que seremos’ l’última i també lloada pel·lícula de el director madrileny Fernando Trueba. Director amb una llarga trajectòria tant en el món de la crítica cinematogràfica, com també en la direcció, algunes de les seves obres són ‘Òpera prima’ (1980), ‘Belle Époque’ (1992), ‘La nena dels teus ulls’ (1998) , ‘Calle 54’ (2000), ‘Chico & Rita’ (2010) o ‘La reina d’Espanya’ (2016). La cinta va obtenir el Premi Goya 2020 a Millor Pel·lícula Iberoamericana, va estar present al Festival de Cinema de Sant Sebastià i també va ser nominada a Millor Pel·lícula Iberoamericana en els recents Premis Forqué.

Està protagonitzada per Javier Cámara (‘Hable con ella’ (Pedro Almodóvar, 2002), ‘Vivir es fácil con los ojos cerrados’ (David Trueba, 2013)), Aída Morales, Patricia Tamayo, Joan Pau Urrego, Sebastià Giraldo i també Whit Stillman entre d’altres.

Sinopsi

Narra de manera íntima la història d’un home bo, el metge colombià Héctor Abad Gómez, carismàtic líder social i home de família, un destacat metge i activista pels drets humans al Medellín polaritzat i també violent dels anys 70. La trama relata la vida del metge i també pare de família, preocupat tant pels seus fills com pels nens de classes menys afavorides. A casa es respirava la vitalitat i la creativitat característiques d’una educació fonamentada en la tolerància i l’amor, però la violència ambiental de país condicionava la vida de tot el seu entorn.. “El olvido que seremos” és la reconstrucció amorosa, pacient i també detallada de la seva vida, a través del record d’una ciutat i d’una família.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Drama

Durada:136 min

Direcció: Fernando Trueba

Repartiment: Javier Cámara, Patricia Tamayo, Juan Pablo Urrego i també Nicolás Reyes Cano

País: Espanya

Idioma original: Espanyol

IMDB

Trailer

El olvido que seremos a Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 21 de maig

Dissabte, 22 de maig

Diumenge, 23 de maig

Dimecres, 26 de maig

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Preus-cinemes.jpg