El Padre torna a Cinema Ribes

El Padre torna a Cinema Ribes

Primerament el film ens presenta a Anthony, que té gairebé 80 anys, viu sol al seu apartament de Londres i rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, Anne, tracta d’imposar-li. No obstant això, tal necessitat és cada vegada més apressant per a ella, ja que ha decidit traslladar-se a París per a viure amb un home que acaba de conèixer. Però aviat es fa evident que la percepció de la realitat és cada vegada més confusa per a Anthony.

El debut de Florian Zeller com a director

La pel·lícula El padre ( “The Father”) va ser una de les grans triomfadores al Festival de Sant Sebastià i a més és una de les favorites dels Òscars. El film va tenir també anteriorment una gran rebuda en els festivals de Sundance i Toronto, i la crítica ha elogiat les grans interpretacions dels seus protagonistes, els oscaritzats actors Anthony Hopkins ( “El silenci dels anyells”, “Els dos papes”) i Olivia Colman ( “la favorita”, sèrie de TV “The Crown”) i ha exalçat el debut a la gran pantalla del seu director Florian Zeller, novel·lista i dramaturg que s’adapta a el cinema la seva pròpia obra teatral homònima .

A més de Anthony Hopkins i Olivia Satisfan, completen el repartiment Imogen Poots (“Millor un altre dia”, “Vivarium”), Rufus Sewell (“Dark City”, “Judy”) i Olivia Williams (“El sisè sentit”).A més cal destacar que Florian Zeller debuta com a director en aquest primer llargmetratge coescrit al costat de l’oscaritzat Christopher Hampton (“Les amistats perilloses”).

Classificació per edat:7 anys

Gènere:Drama

Durada:97 min

Director:Florian Zeller

Repartiment:Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker

País:Regne Unit

Idioma original:Anglès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

El Padre torna a Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 30 d’abril

Diumenge, 2 de maig

Dimecres, 5 de maig