El Peor Vecino del Mundo a Cinema Ribes

Horaris/ Entrades

Divendres/ Viernes/ Friday 13/01/2023
Dissabte/ Sábado/ Saturday 14/01/2023
*Dimecres/ Miercoles/ Wednesday- 18/01/2023

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original subtitulada en castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Inglés

Otto Anderson (Tom Hanks) és un vidu rondinaire i molt obstinat. Quan una alegre jove família es muda a la casa del costat, Otto troba la forma de la seva sabata a l’espavilada, i molt embarassada, Marisol, amb qui entaularà una molt improbable amistat que posarà el seu món de cap per avall… Remake de la pel·lícula sueca ‘A Man Called Ove’ de 2015.

Ref: El Peor Vecino del Mundo a Cinema Ribes

Otto Anderson (Tom Hanks) es un viudo cascarrabias y muy obstinado. Cuando una alegre joven familia se muda a la casa de al lado, Otto encuentra la horma de su zapato en la espabilada, y muy embarazada, Marisol, con la que entablará una muy improbable amistad que pondrá su mundo patas arriba… Remake de la película sueca ‘A Man Called Ove’ de 2015.

Otto Anderson (Tom Hanks) is a curmudgeonly and very stubborn widower. When a cheerful young family moves in next door, Otto finds his match in the hustler, and very pregnant, Marisol, with whom he will strike up a highly unlikely friendship that will turn his world upside down… Remake of Swedish film ‘A Man Called Ove’ from 2015.


El Peor Vecino del Mundo a Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera