Horaris

Divendres: 14/10/202218:00h
(VE)
20:30h (VE)
Dissabte: 15/10/202218:30h (VE)20:45h (VE)
*Dimecres: 19/10/202218:00h
(VE)
20:30h (VE)
*Dimecres no festius ni vigílies de festius dia de l’espectador.

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original subtitulada en castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Inglés

“En los Margenes” és una pel·lícula sobre la família, l’amor i la solidaritat. El compte enrere de tres personatges amb tres històries entrellaçades que intenten mantenir-se a la superfície i sobreviure a 24 hores claus que poden canviar per sempre el curs de les seves vides.
El film explora l’efecte que una situació d’estrès econòmic té sobre les relacions personals i com l’afecte i la solidaritat poden ser un motor per tirar endavant. Un viatge emocionant a contra-rellotge als marges d’una gran ciutat.

Ref: En los Margenes arriba a Cinema Ribes

“En los márgenes” es una película sobre la familia, el amor y la solidaridad. La cuenta atrás de tres personajes con tres historias entrelazadas que tratan de mantenerse a flote y sobrevivir a 24 horas claves que pueden cambiar para siempre el curso de sus vidas.
El film explora el efecto que una situación de estrés económico tiene sobre las relaciones personales y cómo el afecto y la solidaridad pueden ser un motor para salir adelante. Un emocionante viaje a contrarreloj en los márgenes de una gran ciudad.

Sinopsis en Inglés:

A film about family, love and solidarity. The countdown for three intertwined characters trying to keep it together and get through 24 vital hours that will change their lives. “En los márgenes” (On the Fringe) explores the impact of economic stress on personal relationships and how friendship and solidarity can get us through life’s most difficult moments. A thrilling race against the clock on the fringe of a big city.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 12 
Gènere/ Género/ Genre:
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
102′
Director:
Juan Diego Botto
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Penelope Cruz, Luis Tosar, Christian Checa, Adelfa Calvo,Aixa Villagrán
Idioma original/ Original Language:
Castellà/ Español/ Spanish 
País/ Country: 
España
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB

https://youtu.be/1BM8CTwwlJI

En Los Margenes al Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera