Encanto de Disney a Cinema Ribes

Encanto de Disney a Cinema Ribes

La nova pel·lícula original de Disney, Encanto, compta amb la veu de l’actriu Stephanie Beatriz com a Mirabel en la seva versió original, una noia normal i corrent de 15 anys que a més lluita per trobar el seu lloc a la seva família.

Sinopsi

Per començar, la cinta explica la història d’una família extraordinària, els Madrigal, que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia en una casa màgica d’un poble situat en un meravellós enclavament anomenat Encant.

A la pel·lícula, la màgia d’Encanto ha dotat tots els nens de la família d’un do únic, des de la súper força fins al poder de curar, però s’ha oblidat d’una nena anomenada Mirabel. Però quan Mirabel descobreix que la màgia que envolta Encanto està en perill, decideix que ella, l’única Madrigal normal, podria ser l’última esperança de la seva extraordinària família. El repartiment de veus en versió original també inclou Maria Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz i també Carolina Gaitan.

Fitxa Tècnica

Gènere: Animació i també Aventures

Durada: 120 min

Director: Jared Bush, Charise Castro Smith i també Byron Howard

Any: 2021

Idioma original: Anglès

País: Estats Unit

IMDB

Trailer

Encanto de Disney a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Dissabte, 11 de desembre

Diumenge, 12 de desembre

Dimecres, 15 de desembre

Preus